VILKA ÄR FRILUFTSOUTLET?

Välkommen till Friluftsoutlet – din främsta destination för taktält och overlanding!

Vi är specialister på att leverera toppkvalitativa taktält och overlanding-utrustning för äventyrare som vill utforska världen med stil och komfort. Med vårt breda sortiment av innovativa och pålitliga produkter, kan du förvandla din bil till ditt eget mobila hem och uppleva friheten att campa var som helst.

Vi erbjuder ett omfattande urval av taktält i olika storlekar, material och funktioner för att passa dina specifika behov och preferenser. Våra taktält är konstruerade med fokus på hållbarhet, enkel installation och ultimat komfort, så att du kan njuta av en god natts sömn under stjärnorna utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi är ett passionerat och familjeägt företag som brinner för att erbjuda högkvalitativa taktält och overlanding-utrustning till äventyrsentusiaster som du. Med vår personliga touch och omsorgsfullt utvalda produkter strävar vi efter att ge dig den bästa upplevelsen i naturen.

Välkommen till Friluftsoutlet – din partner för taktält och overlanding! Låt oss hjälpa dig att utforska världen med stil och bekvämlighet.

HITTA VÅR BUTIK

Välkommen till vår fysiska butik i Lindome, nära Göteborg! Utforska vårt breda utbud av taktält och upplev dem på plats. Här kan du få en personlig visning av alla våra modeller och välja att få ditt taktält monterat av vårt kunniga team – helt kostnadsfritt. Besök oss idag för en inspirerande och praktisk shoppingupplevelse!

VÅRA KONTAKTUPPGIFTER

TELEFONNUMMER: +46 300 387 70

E-POST : info@friluftsoutlet.se