Arcway Friluftsoutlet Kajaker

 

Arcway uppmuntrar till ett aktivt och hälsosamt levande. Vi tror på en tillvaro där ung som gammal vistas mycket utomhus i naturen. Ett aktivt och hälsosamt levande där vi uppmuntrar barn till fysisk aktivitet ser vi som en självklarhet. 

 Arcway är friluftsprodukter med bra kvalité till attraktiva priser. Hos oss hittar du havskajaker, fiskekajaker, familjekajaker, stand up paddel (SUP) samt tält och hängmattor.

Våra kajaker är framtagna och anpassade för europeiska förhållanden. Arcway kajaker är enkla och snygga med genomtänkt funktion och bra kvalité. I år lanserar vi fem nyheter varav två modeller som är dubbelkajaker för två personer.  

Stand up paddel (SUP) har snabbt blivit otroligt populärt. SUP garanterar ofrivilliga bad och mycket bra träning för hela kroppen. Två nya Arcway modeller presenteras i år. Wave 9´5 som kommer att bli barnens favorit samt Yoga som är en special anpassad meditations- och tränings-SUP.

Tält är i år ett nytt segment inom Arcway. Oavsett ni vill vandra eller semestra på en traditionell campingplats så har vi ett bra tält. Arcway tälten är användarvänliga och står emot rejäla regnskurar och stark vind.

Nytt för i år är också hängmattor i lättviktsmaterial. Arcways hängmattor är lätta att montera upp och plocka ner. Tar liten plats så det är enkelt att ta med sig hängmattan ut i naturen. Att sova under bar himmel är en spännande upplevelse, speciellt för barnen.

Vi finns mitt emellan Lindome och Kungsbacka, 15 minuter från Göteborg. Kom gärna förbi och kläm och känn på alla Arcway produkterna. Varmt välkommen!