Jag vill returnera en vara. Hur gör jag det?

Innan du returnerar en vara så behöver du alltid meddela oss innan. Detta gör du bäst genom att skicka ett mejl till info@friluftsoutlet.se eller ringa oss på 0708303866.

Friluftsoutlet erbjuder fri retur på hela vårt sortiment utom på köp av kajaker och taktält.

Retur av kajaker och taktält

Om du vill returnera en kajak eller ett taktält så är du som köpare ansvarig för att varan levereras säkert till oss. Du kan använda dig av DHL, DB Schenker eller någon annan transport-och logistikföretag. Det viktigaste är att varan är i bra skick när vi tar emot godset. Vi hämtar inte ut godset om det skickas till ett postombud utan varan behöver skickas till vårt lager. Information om vart varan ska skickas finner du nedan.

Friluftsoutlet

Göteborgsvägen 679

43496, Kungsbacka

0708303866

Retur av övrigt sortiment

Returnering av vårt övriga sortiment står vi ansvariga för. När du har meddelat oss att du vill returnera din vara så kommer vi att skapa ett retursedel för dig. När den är skapad så packar du din vara och lämnar in den till närmsta postombud. Helt kostnadsfritt!

Returer i butik

Oavsett om du har köpt varan i vår fysiska butik eller på nätet så kan du returnera varan direkt till oss i vår butik. Detta är helt konstnadsfritt och återbetalningen sker då direkt i butiken.

Har du några övriga frågor? Skicka ett mejl till oss på info@friluftsoutlet.se eller ring oss på 0708303866.